Wanneer twee boekhouddossiers gelinkt zijn met Logistics, is het mogelijk om een afrollijst Boekhouddossier genaamd, te laten verschijnen om een specifiek boekhouddossier te kiezen.

1. Hiervoor dient men via het menu Dossier > Instellingen > Onderhoud tabellen de tabelcode ACCOUNTSOC toe te voegen, met het type Algemeen (en de titel : Lijst van boekhoudbedrijven).

2. Heropen het Logistics dossier via het menu Dossier > Openen Dossier.

3. Ga terug naar het scherm Onderhoud tabellen (via Dossier > Instellingen > Onderhoud tabellen), selecteer de regel met de tabelcode ACCOUNTSOC en klik op de knop Wijzigen.

4. Klik in het onderhoudsscherm van de tabel ACCOUNTSOC op de knop Nieuw en vervolgens op Bewaren om een lege code toe te voegen.

5. Nog steeds in het onderhoudsscherm van de tabel ACCOUNTSOC, klik op Nieuw om een boekhoudbedrijf toe te voegen.  Herhaal deze stap voor het aanmaken van elk boekhoudbedrijf.
    Vanaf Logistics versie 6.0.10 kan het tweede alfanumerieke veld (VALA2) optioneel worden ingevuld met de korte naam van het boekjaar. Standaard (als dit veld leeg wordt gelaten), wordt het boekjaar gebruikt dat is gedefinieerd in de algemene configuratie van de boekhoudkoppeling.

6. Nu verschijnt er in het parameterscherm van de dagboeken een afrollijst BOEKHOUDDOSSIER, rechts naast het veld Dagboek boekhouding, dat toelaat om het betrokken boekhoudbedrijf te linken met dit dagboek.

Via de knop kunnen specifieke velden voor deze betrokken firma's ingevuld worden.

EPC QR-Code

Als het gebruik van EPC QR-codes voor betalingen is geactiveerd, wordt de vermelde bankrekening in de EPC QR-code gebruikt.