Door de omzet per periode af ​​te drukken, kunt u de verkopen die maandelijks of cumulatief zijn gedaan in hoeveelheid of waarde bekijken. Klik in het menu Overzichten - Facturatie - Omzet per periode op de knop.

Selectie

Type

Selecteer het type:  Klant  of Leverancier

Klant (of Leverancier)

Specificeer een bepaalde klant, ga naar de klantentabel in lijstmodus door op  te klikken om uw keuze te maken.

Wijzig de zoekcriteria in de lijst met klanten door op   te klikken. Sorteren kan op 3 criteria:

• de referentie
  • de naam
  • het btw-nummer

Artikel

Artikel

Selecteer het artikel waarop uw statistieken betrekking hebben. Klik op om naar de lijst met artikelen te gaan.

Opties

Documenten

Selecteer het document Facturatie

Gegevenstype

Selecteer het type gegevens dat u wilt:

• Maandbedragen
  • Gecumuleerde bedragen
  • Maandelijkse hoeveelheden
  • Gecumuleerde hoeveelheden

Periode

Eerste maand

Selecteer de startmaand waarop uw statistieken betrekking hebben.

Maand

Selecteer ofwel op datum, ofwel op boekingsperiode

Filter

Zoekopdracht (niet beschikbaar)

Klik ten slotte op de knoppen , om uw statistieken te berekenen en om uw overzicht te bekomen.

Voorbeeld afdruk