Familie / Sub-familie / ...

Als u deze optie activeert, kunt u uw artikelen structureren in plaats van ze achter elkaar in een lijst te plaatsen.

Voorbeeld: bedrijf dat verschillende soorten fotoapparatuur verkoopt: reflex, bridge, compact, ...

Zonder families / subfamilies zou de lijst met artikelen er als volgt kunnen uitzien:

Daarentegen, MET families /subfamilies zou de lijst met artikelen er als volgt kunnen uitzien:

Hoe families - subfamilies aanmaken?

Ga in het Configuratiescherm naar de module Facturatie en klik op het icoon .

Creëer eerst je hoofdmappen via de knop (in bovenstaand voorbeeld: FOTO en Objectieven). Maak vervolgens uw verschillende subfamilies (Bridge, Compact, Reflex onder de familie 'FOTO' en Groothoek, Macro, Vast en Zoom onder de familie 'Objectieven') met behulp van de knop .

Wijs tenslotte aan elk artikel de juiste subfamilie toe.

Als u de optie Familie / Sub-familie activeert, wordt het veld 'Familie' in de artikelfiche toegevoegd.

Een familie of subfamilie kan alleen worden verwijderd als er geen enkel artikel meer in zit.

Raadpleeg voor meer functionaliteiten en uitleg de documentatie over 'De tabellen bijwerken'.