Version 1 Next »

Hoe weet men of er geprocesste documenten beschikbaar zijn?

• Ofwel ontvangt u een mail ter kennisgeving (optioneel)
  • Ofwel ontvangt u een boodschap tijdens het openen van Virtual Invoice, die u uitnodigt om de geprocesste documenten te downloaden
  • Ofwel klikt u met de rechtermuisklik op de naam van het boekhouddossier en selecteert u 'Controleer of er documenten op de herkenningsserver beschikbaar zijn' en een boodschap nodigt u uit om de geprocesste documenten te downloaden.

Deze boodschap verschijnt enkel indien u de optie 'Controleer automatisch de aanwezigheid van documenten tijdens het openen van een boekhouddossier' onder Bestand / Instellingen / Uitwisselingen bestand / Uitwisselingstechniek hebt aangevinkt.

Na het downloaden bevinden de herkende facturen zich in de directory 'READY' (of in de sub-directory die u onder dagboek zou hebben aangemaakt)

Blijft er niets anders meer over dan over te gaan naar de laatste fase: Het boekhoudkundig inboeken in WinBooks Accounting.

Downloaden van documenten na processing (PREMIUM)

Na het downloaden bevinden de herkende facturen zich in de directory 'READY' (of in de sub-directory die u onder dagboek zou hebben aangemaakt), voorzien van een van volgende PREMIUM stempels:

Niets te melden: alle zones werden herkend.

Waarschuwing: bepaalde zones konden niet worden herkend wegens onleesbaarheid of onvolledigheid, ... een gedetailleerde uitleg is gegeven.

Het document is geen factuur of onleesbaar.

Wanneer u met de muis op de stempel staat, ziet u de gedetailleerde uitleg:

In het uiterst zeldzame geval dat de gebruiker meent dat een factuur incorrect werd herkend, kunt u een verbetering van de herkenning vragen

Met 99 % herkende facturen, blijft er niets anders meer over dan over te gaan naar de laatste fase: Het boekhoudkundig inboeken in WinBooks Accounting.