« Previous Version 12 Next »

Om te kunnen werken in WinBooks on Web, open uw internet verkenner (web browser) en ga naar de site https://www.winbooksonweb.be.

1. Vul uw Gebruikersnaam evenals uw Wachtwoord in.
    U kunt indien gewenst uw Wachtwoord bewaren, zodat u deze volgende keer niet meer hoeft in te vullen.

Op dit moment worden uw Gebruikersnaam en Wachtwoord u verschaft tijdens de registratie van uw licentie.

2. Klik vervolgens op om toegang te verkrijgen tot uw boekhouddossier.
    Kies in de afrolmenu het dossier waarin u wenst te werken. De dossiers worden gesorteerd per Verkorte naam en u bevindt zich automatisch op het laatst geactiveerde dossier.

Indien u slechts toegang heeft tot één dossier, heeft u onmiddellijk toegang tot de algemene menu van WinBooks On Web.

U heeft uw paswoord vergeten ? Ga naar uw login scherm en vul uw Gebruikersnaam (uw e-mailadres) in en klik op 'Bent u uw wachtwoord vergeten?'.  Er wordt onmiddellijk een e-mail naar u verstuurd met een nieuw wachtwoord.

Indien u geen dossier heeft of indien u een extra dossier wenst aan te maken (in functie van uw licentie), kan u vanuit dit selectiescherm een nieuw dossier aanmaken

#Bovenaan de pagina