Version 1 Next »

Enkel te gebruiken indien u met barcodes werkt.

POS

Ook beschikbaar in het POS - coderingsscherm (vanaf versie 5.0.23) via de SHIFT + F4-sneltoets.

Formaat

U moet een tekstbestand (.TXT) met de volgende indeling hebben:

<barcode>,<hoeveelheid>

Lot & serie

Als een artikel in batch / serie wordt beheerd, is de indeling:

<barcode>,<hoeveelheid>,<lotserid>

Importeren

U kan dit bestand importeren in de documentregels bij het invoeren van een document :

1. Vul de algemene gegevens in van het document.
  2. Klik met de rechtermuisknop in een documentregel indien u werkt met het oude documentenscherm 4.2. In het nieuwe documentenscherm 5.0 dient u eerst een lege lijn toe te voegen en nadien op de rechtermuisknop te klikken.
  3. Selecteer Artikels importeren.
  4. Selecteer het te importeren bestand.
  5. Klik op <Uitvoeren>.