Importeren

Logistics laat u toe om het volgende te importeren:

• de artikelen (met of zonder voorraadaantal)
  • de derden (klanten/leveranciers ...)

vanuit een Excel-blad, via een wizard die u door de verschillende stappen leidt.

• de documenten: op basis van een DBF-bestand of Excel
  • een inventaris: op basis van een tekstbestand in ASCII CSV-formaat.

U kunt een gerealiseerde import niet annuleren: het is dus NOODZAKELIJK om eerst een back-up te maken !!!

Het importeren gebeurt via het menu Dossier > Importeren>

• Artikelen: update bestaande artikelen + aanmaken nieuwe artikelen.
  • Derden: update van derden en bestaande contacten + creatie van nieuwe derden, nieuwe contacten.
  • Documenten: importeer documenten in DBF-formaat volgens een specifiek formaat, of Excel.
  • Nieuwe artikelreferenties: hiermee kunt u bestaande artikelcodes vervangen door nieuwe artikelcodes.
  • Nieuwe derde referenties: als u derden beheert die geen klanten of leveranciers zijn (bijv. Prospecten), kunt u bestaande codes van derden vervangen door nieuwe codes van derden.
  • Specifieke prijzen: hiermee kunt u prijzen aanpassen.

Exporteren

U kunt gegevens exporteren naar Excel, met name:

Begin van de pagina