Enkel te gebruiken als u met barcodes werkt.

POS

Ook beschikbaar in het POS - coderingsscherm (vanaf versie 5.0.23) via de SHIFT + F4-sneltoets.

Formaat

U hebt een tekstbestand (.TXT) in het volgende formaat nodig:

<barcode>,<hoeveelheid>

Lot & serie

Als een artikel in batch / serie wordt beheerd, is het formaat:

<barcode>,<hoeveelheid>,<lotserid>

Importeren

U kunt dit bestand importeren in de documentregels bij het invoeren van een document:

1. Vul de algemene gegevens van het document in.

2. Klik met de rechtermuisknop in een documentregel als u met het oude documentenscherm 4.2 werkt.
    In het nieuwe documentenscherm 5.0 moet u eerst een lege lijn toevoegen en nadien op de rechtermuisknop klikken.

3. Selecteer 'Artikels importeren'.

4. Selecteer het te importeren bestand.

5. Klik op de knop 'Uitvoeren'.