Met deze lijst kunt u facturen die geschreven zijn in WinBooks on Web, in elektronisch (XML) formaat afdrukken.

Periode
Van ... tot ...

Selecteer het bereik van periode(s) waarop het overzicht betrekking heeft.

Klik vervolgens op de knop

WinBooks on Web genereert na berekening een gecomprimeerd bestand (zip) waarin alle facturen in relatie tot de gekozen periode(s) te vinden zijn.

1 XML-bestand = 1 factuur, de PDF van de afdruk bevindt zich in het XML-bestand.