Om uw klanten en leveranciers in hun taal aan te spreken, is WinBooks on Web voorzien van een tabel met talen. In het veld Taal in de relatiefiche kunt u de taal van aanmaningen, facturen, ... bepalen.

U hebt toegang tot deze functie door in het configuratiescherm te klikken op het icoon .

Enkel de actieve talen in uw dossier worden getoond.

Indien u een nieuwe taal wenst toe te voegen, klik op  en de tabel met de ISO-codes van de talen wordt weergegeven. Selecteer de taal.

Wanneer u een taal uit uw tabel wist, wordt deze verwijderd uit de lijst met voorgestelde talen tijdens het invullen van de relatiefiches. Deze taal blijft echter beschikbaar in de ISO-talenlijst en kan later opnieuw geactiveerd worden indien nodig.