Selectiecriteria

Vast actief

Alles

Selecteer een investering of een reeks van investeringen. Klik op  om toegang te verkrijgen tot de lijst met de investeringen.

Filter

Selecteer een operator uit de aangeboden filters om uw selectie te verfijnen.

Alle categorieën

Selecteer een specifieke categorie voor de reeks van investeringen. Klik op  om toegang te verkrijgen tot de lijst met categorieën.

Jaar

Aankoopjaar

Selecteer het jaar van aankoop van uw vast actief. Klik op  om toegang te verkrijgen tot de lijst met beschikbare jaren.

Boekjaar

Selecteer het boekjaar waarvoor dit overzicht van toepassing zal zijn. Klik op  om toegang te verkrijgen tot de lijst met beschikbare boekjaren.

Opties

Sorteren op
  • Referentie: de lijst van de investeringen zal per oplopende referentie gesorteerd worden.
  • Naam: de lijst van de investeringen zal per oplopende naam gesorteerd worden.
Afdrukken per
  • Detail: de lijst met basisgegevens van de investeringen zal gedetailleerd worden weergeven.
  • Overzicht: de lijst met basisgegevens van de investeringen zal samengevat worden weergeven.
Hoeveelheid tonen

Geeft de hoeveelheid weer die aan het vast actief is gekoppeld

Met hoofd vaste activa

De lijst zal de hoofd vaste activa bevatten.

Met kind vaste activa

De lijst zal de kind vaste activa bevatten.

Incl. inactieve

De lijst zal de inactieve vaste activa bevatten.

Output

Open het overzicht na de verwerking

De lijst met vaste activa zal automatisch geopend worden in het gespecificeerde formaat (Excel of PDF).

Zonder formaat voor Excel

Deze optie is van toepassing bij het exporteren van uw overzicht naar Excel. Hierdoor wordt het overzicht zonder pdf lay-out naar Excel geëxporteerd.

Voorbeeld

Voor meer informatie, gelieve de documentatie met betrekking tot het afdrukken van overzichten te raadplegen.