U hebt toegang tot deze functie door in het  configuratiescherm op het icoon  te klikken.

Standaard is WinBooks on Web voorzien van de Belgische, Franse, Duitse en Luxemburgse postcodes.

Als u een postcode voor een ander land wenst toe te voegen, selecteer eerst de ISO-code voor het land en klik dan op  om de postcode toe te voegen.

Tabblad 'Fiche'

Vul de postcode en de woonplaats in en klik op  om uw aanpassingen te bewaren.