Door de omzet per relatie en per artikel af te drukken, kunt u de verkopen visualiseren die gemaakt zijn op basis van het feit dat een of meer derde partijen een of meer artikelen hebben gekocht gedurende een bepaalde periode.

Dagboek

Alle (Facturen - CN)

Selecteer al uw verkoopfacturen en CN of klik op om toegang te krijgen tot de lijst met uw dagboeken.

Relatie

Alles

U kunt alle relaties selecteren of uw selectie beperken tot een reeks relaties van ... tot ...

Met het icoon  kunt u uw klanten sorteren op referentie, naam of btw-nummer.

Klik op om toegang te krijgen tot de lijst met uw klanten, klik opom de zoekcriteria van uw selectie te wijzigen. De criteria kunnen zijn:

• Referentie
  • Naam
  • BTW-nummer
Filter

Gebruik de beschikbare filters om uw selectiecriteria te verfijnen.

• =
  • Bevat
  • Beginnend met

Artikel

Alles

U kunt alle artikelen selecteren of uw selectie beperken tot een reeks artikelen van ... tot ...

Klik op om toegang te krijgen tot de lijst met uw artikelen.

Filter

Gebruik de beschikbare filters om uw selectiecriteria te verfijnen.

• =
  • Bevat
  • Beginnend met

Periode / Datum

Periode

Selecteer het boekjaar en de gewenste periodes.

Datum

Selecteer het boekjaar en de gewenste periodes.

Opties

Sorteren op

Sorteer uw overzicht op:

• Referentie van de relatie
  • Naam van de relatie
  • Artikelreferentie
  • Artikelnaam
  • Hoeveelheid artikel (dalend)
  • Omzet artikel (dalend)
  • Hoeveelheid relatie (dalend)
  • Omzet relatie (dalend)

Output

Open het overzicht na de verwerking

Opent automatisch het bestand na het genereren in het gewenste formaat

Zonder formaat voor Excel

Verbergt bepaalde informatie bij het afdrukken in Excel

Voorbeeld