Met deze lijst kunt u de dagboeken van uw facturatiemodule afdrukken.

Dagboek

Selecteer de dagboeken die u wilt afdrukken in het afrolmenu. De selectie kan worden gemaakt op:

• Verkoopfacturen & CN op verkopen
  • Aankoopfacturen & CN op aankopen
  • Alle facturen en CN
  • Selecteren. Geef in dit geval het dagboek op dat u wilt afdrukken. Voer de referentie rechtstreeks in of klik opom toegang te krijgen tot de lijst met uw dagboeken.

Periode / Datum

Boekjaar

Selecteer uw periode (boekjaar + maanden)

Datum

Selecteer uw periode (boekjaar + datums)

Opties

Met het saldo gelijk aan 0

Activeer deze instelling als u dagboeken wilt afdrukken met derde partijen waarvan het saldo gelijk is aan 0.

Output

Open het overzicht na de verwerking

Opent automatisch het bestand na het genereren in het gewenste formaat

Zonder formaat voor Excel

Verbergt bepaalde informatie bij het afdrukken in Excel

Voorbeeld