Het veld Land in de relatiefiche wordt naast het adres ook gebruikt voor het bepalen van het gebruik van de btw-codes.

U hebt toegang tot deze functie door in het  configuratiescherm te klikken op het icoon .

Enkel de actieve landen in uw dossier worden getoond.

Indien u een nieuwe landcode wenst toe te voegen, klik op  en de tabel met de ISO-codes van de landen wordt weergegeven. Selecteer het land.

Wanneer u een landcode uit uw tabel wist, wordt deze verwijderd uit de lijst met voorgestelde landen tijdens het invullen van de relatiefiches.  Deze landcode blijft echter beschikbaar in de ISO-landenlijst en kan later opnieuw geactiveerd worden indien nodig.

Landen

Bij het aanmaken van een dossier worden standaard volgende ISO-codes voorgesteld in de tabel met landen: BE, DE, FR, LU en NL.