Ga naar Instellingen - Configuratiescherm - Modules - Facturatie en klik op het icoon .

In dit scherm kunt u tekst of variabelen toevoegen aan welomschreven gebieden op uw factuur, zonder enige wijziging aan uw lay-outs.

De verschillende gebieden van uw lay-out worden geïdentificeerd en er wordt naar verwezen door kleurgebieden.

Voorbeeld: toevoeging van een OGM-mededeling in de voettekst van de factuur

Typ eenvoudigweg uw vaste tekst in het gekozen gebied. Klik vervolgens open selecteer de OGM in de lijst met variabele instellingen. Bewaar uw keuze.

De variabele OGM wordt nu correct in de voettekst van uw facturen geplaatst, direct na de tekst die u hebt getypt.

De parameter voor het gebruik van de OGM-variabele moet natuurlijk vooraf worden geactiveerd.

Als u meerdere talen beheert in uw factuurlay-outs, moet u uw tekst aanpassen en uw variabele toevoegen in de verschillende taaltabbladen van dit scherm.

De Bedrijfsgegevens, zoals gedefinieerd in het Configuratiescherm onder Bedrijf / Bedrijfsgegevens, kunnen in het veld 'Pagina voettekst' gekopieerd worden.