De instellingen van de module Virtual Invoice hangen af van het feit of u al dan niet met OCR-herkenning werkt.

Virtual Invoice zonder OCR-herkenningspatroon

U hebt geen extra instellingen nodig. Uw Virtual Invoice module is als zodanig klaar voor gebruik.

Virtual Invoice met OCR-herkenningspatroon (OPTIMUM of PREMIUM)

Om gebruik te kunnen maken van de functionaliteiten van de OCR-herkenning, moet u beschikken over een licentie op ons digitalisatieplatform.

Gelieve met uw verdeler contact op te nemen, zodat hij uw licentie kan aanmaken.

WinBooks ID

Van zodra uw licentie op het digitalisatieplatform van WinBooks is aangemaakt, vul met zorg de informatie in die u van uw verdeler hebt ontvangen in het 'WinBooks ID'-scherm via de menu Instellingen / Configuratiescherm / Dossierinstellingen / WinBooks ID.

Bewaar deze informatie door op 'Opslaan' te klikken. Uw dossier is nu verbonden met het digitalisatieplatform van WinBooks en geassocieerd met een OCR-herkenningspatroon.

Login

Vul de login van het digitalisatieplatform in, dat u van uw verdeler hebt ontvangen.

Wachtwoord

Vul het wachtwoord van het digitalisatieplatform in, dat u van uw verdeler hebt ontvangen.

Dossiercode

Selecteer in de afrolmenu de code van uw dossier.

Dossiernaam

De volledige naam van het dossier zal automatisch verschijnen in functie van de hierboven geselecteerde dossiercode.

De knoppen

Bewaart de wijzigingen van de WinBooks ID.

Wist de WinBooks ID.

Annuleert de in het scherm aangebrachte wijzigingen.

Maakt op transparante wijze (zonder vraag om login en wachtwoord in te vullen) een connectie met het digitalisatieplatform van WinBooks, met de login en het wachtwoord dat in WinBooks ID werd gespecificeerd.

Voegt het actieve dossier toe aan het digitalisatieplatform.

Opent WinBooks Connect automatisch op transparante wijze met de logingegevens die in de WinBooks ID werden ingevuld.