Selectiecriteria

Boekjaar

Selecteer het boekjaar waarop dit rapport van toepassing zal zijn. Klik op  om toegang te verkrijgen tot de lijst met beschikbare boekjaren.

Opties

Sorteren op
  • Referentie: de lijst van de investeringen zal per oplopende referentie gesorteerd worden.
  • Naam: de lijst van de investeringen zal per oplopende naam gesorteerd worden.
Met niet af te schrijven vaste activa

Selecteer deze optie indien u de niet-afschrijfbare vaste activa wenst terug te vinden op deze lijst.

Met referentie in openingsperiode

Selecteer deze optie om vaste activa geboekt in de openingsperiode in het overzicht op te nemen.

Met de referentie in het gearchiveerde boekjaar

Selecteer deze optie om vaste activa die deel uitmaken van een gearchiveerd boekjaar in het overzicht op te nemen.

Output

Open het overzicht na de verwerking

De lijst met vaste activa zal automatisch geopend worden in het gespecificeerde formaat (Excel of PDF).

Zonder formaat voor Excel

Deze optie is van toepassing bij het exporteren van uw overzicht naar Excel. Hierdoor wordt het overzicht zonder pdf lay-out naar Excel geëxporteerd.

Voorbeeld

Voor meer informatie, gelieve de documentatie met betrekking tot het afdrukken van overzichten te raadplegen.