Vast actief

Alles

Selecteer een investering of een reeks van investeringen. Klik op  om toegang te verkrijgen tot de lijst met de investeringen.

Filter

Selecteer een operator uit de aangeboden filters om uw selectie te verfijnen.

VA rekening

Alles

Selecteer een rekening of een reeks van rekeningen. Klik op  om toegang te verkrijgen tot de lijst met de algemene rekeningen.

Filter

Selecteer een operator uit de aangeboden filters om uw selectie te verfijnen.

Periode

Selecteer het boekjaar en de periodes waarvoor u de historiek wenst te bekomen. Vink de 'Volledige historiek' aan, indien gewenst.

Opties

Met Hoofd vaste activa

Selecteer deze optie om ook de hoofd vaste activa weer te geven.

Enkel de rekeningen met verrichtingen

Selecteer deze optie om slechts de rekeningen met verrichtingen tijdens de geselecteerde periode te tonen.

Incl. inactieve

Selecteer deze optie om ook inactieve vaste activa weer te geven.

Output

Open het overzicht na de verwerking

De lijst met vaste activa zal automatisch geopend worden in het gespecificeerde formaat (Excel of PDF).

Zonder formaat voor Excel

Deze optie is van toepassing bij het exporteren van uw overzicht naar Excel. Hierdoor wordt het overzicht zonder pdf lay-out naar Excel geëxporteerd.

Voorbeeld

Voor meer informatie, gelieve de documentatie met betrekking tot het afdrukken van overzichten te raadplegen.