Gegevens wijzigen

De gegevens van een rekening kunnen rechtstreeks in haar fiche worden aangepast. U hebt echter de mogelijkheid dezelfde gegevens in het scherm zelf aan te passen.

1. Klik onderaan in de tabel op .

Alle aanpasbare velden worden in het blauw weergeven in het scherm.

2. Wijzig de gegevens. Het is niet nodig om deze wijzigingen te bewaren omdat bij het verlaten van het veld deze wijzigingen worden opgeslagen.
  3. Klik op na het beëindigen van uw wijzigingen opnieuw op  om terug naar de raadplegingsmodus te gaan.

U kunt echter enkel de getoonde velden van het tabblad LIJST wijzigen. Indien u andere informatie wenst te wijzigen, moet u naar de fiche van de rekening gaan.

U kunt eveneens vanuit het tabblad LIJST ook een rekening aanmakenkopiëren of wissen.