U hebt toegang tot deze functie door via Extra / Instellingen / Configuratiescherm / Gebruikersvoorkeuren te klikken op .

Controles

De zoekknop tonen

Laat toe om de zoekknop van derden tijdens het boeken te tonen.

Toon tabblad 'Fiche in opzoekingsmodus

Toon het saldo van de relatie tijdens de opzoeking

Laat toe om het saldo van de relatie te tonen tijdens het opzoeken van de relatie in het inboekscherm.

Toon het detail van de klant niet in het opzoekingsveld van de klant

Toon het detail van de leverancier niet in het opzoekingsveld van de leverancier

Toon het detail van de algemene rekening niet in het opzoekingsveld van de algemene rekening

Andere

De vensters in volle grootte openen

Laat toe om de vensters in volle grootte te openen.

Onthoud de laatste positie in de lijsten

Plaatst de actieve regel op het laatst bewaarde item dat actief was in een lijst tijdens een volgende opening.

Schakel pop-up informatieberichten uit

Deactivatie van berichten in de pop-up schermen

Het tonen van de waarschuwingsmeldingen deactiveren

Laat toe om waarschuwingsmeldingen te deactiveren.