Na het opslaan van de schikking van de vensters, kan de gebruiker op elk moment beslissen om deze opslag te verwijderen en terug te keren naar de standaardafmetingen die WinBooks biedt bij het openen van een venster en naar een leeg bureaublad bij het openen van een venster.

Om de vorige bewaring te wissen, selecteert u in het menu Tools / Bureaublad de optie. De applicatie geeft vervolgens de vensters weer in een standaardformaat, het bureaublad is leeg bij de opening van het dossier.