Omdat de WinBooks on Web-applicatie een applicatie met meerdere vensters is, kan de gebruiker de positie van geopende vensters opslaan voor later gebruik. Hij kan dus beslissen om bij het openen van zijn dossier altijd dezelfde vensters weer te geven.

Selecteer in het menu Tools / Bureaublad. Open schermen en hun respectievelijke posities worden opgeslagen voor een latere connectie.

Als u uw browser vernieuwt, worden de posities van opgeslagen schermen niet geherinitialiseerd.