Het overzicht Dagboek met analytische verstrekt dezelfde inlichtingen als het Dagboek, doch met extra informatie zoals de gebruikte btw-code, het basis- en het btw-bedrag, evenals de relatie waarop de boeking betrekking heeft.
Het gaat hier eveneens om analytische boekingen die op een boekhouddagboek werden geboekt (aankoop- ,verkoopdagboek, ...).

Hier kan men echter niet kiezen welke de analytische plannen zijn die men wenst weer te geven in het overzicht.

Selectiecriteria

Dagboeken

Selecteer alle dagboeken of het dagboek waarvoor u analytische boekingen wenst af te drukken.

Periode

De dagboeken kunnen worden afgedrukt voor één bepaalde periode of voor een selectie van periodes.

Opties

De periodes zonder documenten afdrukken

Laat eventueel toe om periodes zonder analytische boekingen af te drukken.

Enkel de rekeningen met verrichtingen

Laat toe om enkel de rekeningen met verrichtingen in beschouwing te nemen.

Met memo

Laat toe de memo gekoppeld aan het boekstuk af te drukken. Kies uit de afrolmenu.

Output

Open het overzicht na de verwerking

Het overzicht zal automatisch worden geopend in het door u gekozen formaat (Excel of PDF).

Zonder formaat voor Excel

Deze optie is van toepassing bij het exporteren van uw overzicht naar Excel. Hierdoor wordt het overzicht zonder pdf lay-out naar Excel geëxporteerd.

Voorbeeld