Het overzicht Dagboek geeft de lijst met de analytische boekingen voor de geselecteerde dagboeken. Het betreft dagboeken van het type boekhouding (aankoopdagboek, verkoopdagboek, ...) waarop analytische boekingen werden verricht.

Selectiecriteria

Dagboeken

Selecteer alle dagboeken of het dagboek waarvoor u analytische boekingen wenst af te drukken.

Periode

De dagboeken kunnen worden afgedrukt voor één bepaalde periode of voor een selectie van periodes.

Analytische plannen

Selecteer het (of de) analytische plan(nen) die u wenst weer te geven in de lijst.

Opties

De periodes zonder documenten afdrukken

Laat toe om ook periodes zonder analytische boekingen af te drukken.

Output

Open het overzicht na de verwerking

Het overzicht zal automatisch worden geopend in het door u gekozen formaat (Excel of PDF).

Zonder formaat voor Excel

Deze optie is van toepassing bij het exporteren van uw overzicht naar Excel. Hierdoor wordt het overzicht zonder pdf lay-out naar Excel geëxporteerd.

Voorbeeld

Voorbeeld (ingeval van de activatie van het beheer van de uitsplitsing van de geboekte bedragen per analytisch plan)