Er werd u een ID verstrekt door uw verdeler of door uw systeembeheerder. Met deze identificatie, WinBooks ID genaamd, kan de koppeling tussen WinBooks On Web en WinBooks Connect worden gemaakt.

Hoe registreer ik mijn WinBooks-ID?

Klik in het menu Instellingen op Configuratiescherm - Dossierinstellingen - WinBooks ID

Standaard is de optie 'Specifieke gebruikersnaam en wachtwoord' geactiveerd.

De tweede optie 'Gebruik toegangsgegevens van huidige gebruiker', zal standaard de ID van de gebruiker die in het dossier is ingelogd weergeven.

Elke WinBooks-ID moet natuurlijk op voorhand zijn aangemaakt op het WinBooks Digitalisatieplatform (DEP).

Zodra de login en het wachtwoord zijn ingevoerd, klikt u op .

Hoe maak ik mijn dossier aan op het Digitalisatieplatform van WinBooks (DEP)?

Als u 'Gebruik de toegangsgegevens van de huidige gebruiker' selecteert, hoeft u niets meer te doen.

Behalve op  te klikken.

Inderdaad, de gebruiker die zich heeft ingelogd in WinBooks on Web is dezelfde als degene die is ingevoerd in de WinBooks-ID. Hij zal automatisch worden gekoppeld aan zijn dossier op het WinBooks Digitalisatieplatform (DEP).

Als u 'Specifieke gebruikersnaam en wachtwoord' selecteert, wordt deze niet automatisch aan het dossier gekoppeld.

Uw dossier zal niet automatisch worden teruggevonden in de lijst met dossiers waartoe de gebruiker die gespecificeerd is in de WinBooks-ID, toegang heeft.

Vraag uw licentiebeheerder om de gebruiker te koppelen aan het dossier op het Digitalisatieplatform van WinBooks (DEP).

De dossiers worden altijd aangemaakt in de boekhoudapplicatie, nooit op het Digitalisatieplatform van WinBooks (DEP).