Ga via het menu naar Instellingen / Configuratiescherm / Modules / Vaste Activa en klik op

Boekingsrekeningen

• Elke keer een nieuwe investeringsrekening in een investeringsfiche gebruikt wordt, wordt deze automatisch in deze tabel toegevoegd voor later gebruik.
  • Via deze tabel kunt u een afschrijvingsrekening, een meerwaarderekening en een dotatierekening afschrijvingen koppelen aan iedere investeringsrekening. Bij het aanmaken van een nieuwe investeringsfiche, zullen deze 3 rekeningen automatisch voorgesteld worden zodra u de investeringsrekening aanduidt.
  • Als de optie Automatisch toevoegen bij het ingeven van de fiches is aangevinkt, zal deze tabel automatisch vervolledigd worden wanneer er een nieuwe investeringsrekening wordt gebruikt in een fiche.
    Indien deze optie niet is aangevinkt, zal WinBooks on Web u vragen of u deze tabel wenst bij te werken.
  • Als u op  klikt , zal WinBooks on Web de reeds bestaande investeringsfiches doorlopen, en aan de hand van de gevonden informatie, deze tabel invullen.
  • Deze tabel kan uiteraard ook manueel vervolledigd of aangepast worden. U dient enkel in de betrokken kolom te klikken. Tevens kunt u nieuwe regels  of bestaande regels  .