De Enterprise-versie laat een a posteriori transfer van facturen (aan- en verkopen) en CN's in de boekhouding toe, op verzoek van de gebruiker.

De activatie van deze parameter wordt beschreven in de documentatie met betrekking tot de opties van de facturatie - tabblad Algemeen.

Hoe documenten per batch boeken in de boekhouding?

Kies in het menu Operaties - Facturatie, de optie .

Referentie

Dagboek

Vul de dagboekcode in die u in de boekhouding wenst te boeken. Klik op  om de lijst met dagboeken te openen.

Klant

Vul de klant in waarop de boeking betrekking heeft, klik op om de lijst met klanten te openen of klik opom uw keuze te maken op basis van de referentie, de naam of het btw-nummer van de klant.

Laat dit veld leeg als u al uw klanten wilt boeken in de boekhouding.

Opties

Nummer

Geef de reeks documenten op die u wilt boeken in de boekhouding.

Datum

Geef het datumbereik aan waarop uw selectie betrekking heeft.

Enkel niet geboekt in Boekhouding, tenzij Relatie of Totaal bedrag gewijzigd

Deze optie is standaard aangevinkt. Boekingen per batch worden in dit geval slechts aangemaakt indien nog niet aangemaakt in de Boekhoudmodule, tenzij de relatie of het totaal bedrag van de reeds bestaande boeking is gewijzigd.

In het laatste geval wordt de boeking in de boekhouding overschreven.

Periode

Van ... tot ....

Geef het periodebereik aan waarop uw selectie betrekking heeft.

Klik vervolgens op om uw batch te boeken in de boekhoudmodule.

De knopannuleert de selectie en sluit het scherm van de 'Boeking per batch'.