Klik op het icoon  om het XML-betalingsbestand voor uw financiële instelling aan te maken.

Als u automatisch een 'DP uitgegeven overschrijvingen' wilt aanmaken voor betalingen van andere begunstigden, klik op . Ook hier zal een XML-bestalingsbestand worden aangemaakt om naar uw financiële instelling te versturen.

De procedure voor het genereren van het betalingsbestand is vergelijkbaar met die voor leveranciersbetalingen.