In WinBooks on Web is het mogelijk om de historiek bij te houden van al de afgedrukte of per mail verzonden aanmaningen. Voor zover natuurlijk dat de functie goed geactiveerd werd in de Instellingen van de aanmaningen

U kunt de historiek van de aanmaningen raadplegen door op de knop  te klikken vanuit:

• de identificatiefiche van de klant;
  • het aanmaningsvoorstel.

In dit scherm vindt u naast de referentie en de naam van de klant, het bedrag en het aanmaningsniveau, evenals het bestandstype (per e-mail verzonden of afgedrukt).

Indien u uw aanmaningen per mail verstuurt, zult u het e-mailadres van de klant (kolom 'E-mailadres'), alsook het e-mailadres (kolom 'Gebruikers') van de persoon die deze mail heeft verstuurd, terugvinden.

Indien u deze functie oproept vanuit de fiche van een klantenrekening, ziet u enkel de aanmaningen gelinkt aan deze klant.

Het icoon  laat toe de historiek te laten zien in functie van de nieuwe selecties.