Bij het aanmaken van een nieuw dossier, worden de lay-outs van de btw-brieven door WinBooks on Web aangemaakt. U kunt deze echter wijzigen en aanpassen naargelang uw behoeften.

Met de eerste rij horizontale tabbladen kunt u de taal kiezen waarin de tekst moet worden opgesteld. Als een van uw horizontale tabbladen oranje wordt weergegeven, betekent dit dat er momenteel geen tekst is ingevoerd. Het is aan u om deze in te vullen volgens de talen die in uw dossier worden gebruikt.

Op de tweede rij horizontale tabbladen kunt u het type tekst kiezen dat u wilt bekijken / wijzigen (te betalen maandelijkse btw, te ontvangen maandelijkse btw, te betalen trimestriële btw en te ontvangen trimestriële btw).

U kunt ook variabelen toevoegen door te klikken op  . Zo hebt u bijvoorbeeld toegang tot de datum van vandaag (systeem), de datum van beheer, het OGM-nummer,...

U kunt uw documenten Herladen, d.w.z. de door u aangepaste lay-out vervangen door de lay-out die automatisch door WinBooks On Web wordt aangemaakt.

Bewaar uw wijzigingen.