Het tabblad Verrichtingen van een artikel toont alle verrichtingen van dit artikel in de verschillende dagboeken.

Zoeken

De verschillende sorteeropties die toegankelijk zijn door het afrolmenu te openen, zijn:

• Referentie
  • Naam
  • Verkoopprijs
  • BTW
  • Rekening
  • Status

De hierboven beschreven keuze moet worden gemaakt in het tabblad 'Fiche' voordat u naar het tabblad 'Verrichtingen' gaat.

Het tabblad 'Verrichtingen' kan inderdaad slechts verrichtingen voor één artikel tegelijk weergeven!

Klik op de pijlen om naar een volgende of een vorige artikel te gaan.

Selectie

De selectie kan worden gemaakt op:

• Alles (alle artikelen, exclusief de inactieve)
  • Inclusief de inactieve artikelen
  • Enkel geboekte artikelen
  • Enkel de artikelen bestemd voor verkoop

De hierboven beschreven keuze moet worden gemaakt in het tabblad 'Fiche' voordat u naar het tabblad 'Verrichtingen' gaat.

Het tabblad 'Verrichtingen' kan inderdaad slechts verrichtingen voor één artikel tegelijk weergeven!

Zoekopdracht

Volgende zoekopdrachten zijn beschikbaar:

• Historiek per datum
  • Omzet per maand
  • Omzet per jaar
Dagboek

Laat het veld leeg om alle dagboeken te zien waarin het artikel is geboekt of selecteer een specifiek dagboek

Van...tot...

Specificeer eventueel een periode.

Tabel met de verrichtingen

Dagboek

Referentie van het gebruikte dagboek

Nummer

Nummer van het document

Periode

Periode waarin het artikel werd geboekt

Datum

Datum van het document

Klant

Naam van de relatie gelinkt met het document

Hoeveelheid

Hoeveelheid van het geboekte artikel

Valuta

Valuta van het document

Eenheidsprijs

Eenheidsprijs van het artikel

%

Percentage van de eventuele korting

Bedrag valuta

Bedrag in eventuele vreemde valuta

Bedrag

Bedrag in de valuta van het bestand (doorgaans €)

Kosten

Eventuele kosten gelinkt aan het document

Nota

Nota (Opmerking) gelinkt aan het document

Door op  te klikken, bekomt u de opmerking die in het document werd weggeschreven.

Alleen dagboeken van het type verkopen of CN's hebben een waarde in het veld Periode, wat vrij normaal is omdat alleen dit type dagboeken in de boekhoudmodule worden geboekt.

De knoppen

Verrichtingen

Zoomt in op de geselecteerde verrichting
Tabel

Exporteert de tabel met verrichtingen in CSV- of Excel-formaat

Stelt u in staat om op de kolommen van de tabel te filteren volgens bepaalde criteria