De Afdrukopties laten toe bepaalde facultatieve vermeldingen op de afdruklijsten weer te geven.

U hebt toegang tot deze functie door in het configuratiescherm te klikken op het icoon  .

Datum

Datum en uur

Afdrukken van de datum en het uur van de dag op uw lijsten (rapporten).

Specifieke datum

Afdrukken van een specifieke datum op uw lijsten.

Vraag naar de datum voor het afdrukken

In combinatie met de specifieke datum, zal er een specifieke datum gevraagd worden bij het afdrukken van uw overzichten.

Divers

Druk de verkorte dossiernaam af

Selecteer deze optie indien u de verkorte dossiernaam op elke pagina wenst af te drukken.

Beknopte afdruk

WinBooks on Web biedt u voor het merendeel van de boekhoudlijsten de keuze tussen een volledige of een beknopte afdruk. Indien dit het geval is, zult u rechts in het afdrukscherm deze optie kunnen selecteren.
De beknopte afdruk geeft de informatie beknopter weer en dit in staand (portrait) formaat i.p.v. liggend (landscape) formaat.

Zo bespaart u papier.

Beknopte afdruk

Deze functionaliteit wordt voornamelijk gebruikt bij het afdrukken van het grootboek van de algemene rekeningen op de specifieke btw-rekeningen.