De activatie van de Virtual Invoice module geschiedt op het niveau van elk boekhouddossier via de menu Instellingen / Configuratiescherm / Dossierinstellingen / Dossieropties / tabblad Modules.

Herstart de toepassing nadat u de module Virtual Invoice geactiveerd hebt.

De module Virtual Invoice  is nu toegankelijk ofwel via het menu Inboeken, ofwel in de werkbalk links van de 'WinBooks on Web'-toepassing.

Bovenaan de pagina

• No labels