Om uw klanten en leveranciers correct te kunnen aanspreken, is WinBooks on Web voorzien van een tabel met aanspreekcodes, die verschillende aanspreektitels (Mijnheer, Mevrouw, Meester, Dokter, NV, BVBA, ...) bevat. In de 'Aanspreektitel'-velden in de klant- en leveranciersfiche kunt u de gepaste aanspreektitel voor het bedrijf als organisatie en voor de contactpersoon recupereren. Het is mogelijk aanspreektitels toe te voegen, te wijzigen en te verwijderen.

U hebt toegang tot deze functie door in het  configuratiescherm op het icoon  te klikken.

Tabblad 'Fiche'

Referentie

Vul de Referentie in de hoofdtaal in. Deze referentie zal getoond worden in de relatiefiches.

Omschrijving

Vul de Omschrijving in de hoofdtaal in.

In deze tabel wordt er geen gebruik gemaakt van een tweede (of alternatieve) taal, vermits er bijvoorbeeld voor de referentie VZW er ook een aparte referentie ASBL (Frans voor VZW) in deze tabel terug te vinden is.