Het doel van deze module is om het gebruik van één enkel e-mailadres mogelijk te maken om automatisch facturen van uw leveranciers te verzamelen binnen de WinBooks Connect-applicatie.

Eenmaal verbonden met het Digitalisatieplatform met een boekhoudprofiel, selecteert u de licentie en het dossier.

Klik op de optie '+EEN NIEUWE MODULE TOEVOEGEN'.

Selecteer in het afrol menu de module 'Email to'.

En klik op de knop .

Klik op de knop .

Configureer het e-mailadres en sla uw configuratie op.

Raadpleeg de documentatie met betrekking tot de module Email to van het Digitalisatieplatform van WinBooks.