Indien u Office API samen met de boekhouding aangekocht hebt, kan u dadelijk de gegevens naar Excel exporteren.
Indien u daarentegen Office API light afzonderlijk aangekocht hebt, krijgt u een nieuwe identificatiefiche waarmee u de module Office API light kan activeren.
Hiervoor gaat u als volgt te werk:

1. Open een dossier.
  2. Selecteer de menu DOSSIER, de submenu PARAMETERS - ALGEMEEN en tenslotte de optie  ADMINISTRATIEVE GEGEVENS – de installatiecode en de modulecode in die op de nieuwe fiche vermeld zijn.
  3. Klik op  om uw keuze te bevestigen.

Bovenaan de pagina