Export Excel

Zodra de module Office API light geïnstalleerd is, geeft WinBooks u de mogelijkheid de inhoud van een willekeurige lijst naar een Excel werkblad te exporteren.
  1. Selecteer de submenu AFDRUKKEN van de menu DOSSIER of klik op het icoon  van de iconenbalk.
  2. Selecteer de in Excel te recupereren lijst zoals bij een afdruk op papier.
  3. Klik op  om de lijst op het scherm te tonen.
  4. Klik op de knop EXPORT en kies vervolgens de optie Export Excel om de inhoud van de lijst naar een Excel werkblad te sturen.
  5. Kruis - in de rubriek Selectie van het venster dat vervolgens geopend wordt - de optie van uw keuze aan.

6. De default voorgestelde bestandsnaam verschijnt in de volgende rubriek.

Alle exportbestanden worden - tenzij u dit wijzigt - in de subdirectory DataExcel van de WinBooks directory opgeslagen.

Voer indien nodig een nieuwe bestandsnaam met de extensie .xls in het invoerveld in of klik op het icoon  om een bestaand bestand te selecteren.

7. Kruis vervolgens het vak MS EXCEL openen om het document te visualiseren indien u het resultaat van de export naar Excel wil controleren en klik op