WinBooks Classic

WinBooks Classic moet minstens geserialiseerd zijn in versie 6.50.430 (of een hogere versie).

Virtual Invoice

Virtual Invoice moet minstens geïnstalleerd en geserialiseerd zijn in versie 5.02 (of een hogere versie).

Virtual Invoice moet geserialiseerd zijn. Meer informatie over de serialisatie van Virtual invoice → Serialisatie van het programma

Componenten

De componenten WinBooks Connect en WinBooks DataExchange moeten geïnstalleerd zijn.

Deze twee componenten kunnen geïnstalleerd worden met behulp van het installeren van een nieuwe versie van WinBooks Classic

Van zodra deze geïnstalleerd zijn, worden deze gelijktijdig met de andere modules geactualiseerd tijdens het installeren van een nieuwe WinBooks Classic versie.

WinBooksId

In het bezit zijn van een geldig WinBooksId dat u door uw WinBooks verdeler wordt verstrekt.

Enkele nuttige linken

Connect home page: https://www.winbooksconnect.be

Connect applicatie: https://app.winbooksconnect.be

WinBooks portaal: https://customers.winbooks.be/portal/login