Om de verschillende bestelde modules in Virtual Invoice te activeren, is het verplicht het programma te serialiseren. Zonder de serialisatie van Virtual Invoice, zijn de modules niet operationeel.

Deze operatie moet slecht één keer per licentie worden uitgevoerd.

1. Klik in het menu in Virtual Invoice op Bestand / Onderhoud / Licentiegegevens :

2. In dit serialisatiescherm moet u alle gegevens zoals vermeld op de voucher van Virtual Invoice invullen:
    Bedrijf, Serienummer, Installatiecode, Code module

Voor wat de goedkeuringen betreft, dient u het aantal goedkeurders dat u besteld hebt te selecteren.

3. Klik op de knop VALIDATIE om Virtual Invoice definitief op uw pc te registreren.

Tijdens de installatie van een nieuwe versie van het programma, kan het zijn dat u deze nieuwe versie moet registreren.

4. Door op Raadpleeg mijn verbruik te klikken, ziet u het saldo van de patronen van de Optimum of Premium dienst.

Wanneer uw serialisatie beëindigd is, moet u het(de) WinBooks ID('s) in WinBooks Classic aanmaken om toegang te verkrijgen tot het digitale platform van WinBooks.