Als de basisgegevens van een rekening veranderen, dient u zijn fiche te wijzigen.

De referentie kan niet meer gewijzigd worden zodra de gegevens bewaard zijn.

Om een rekening te wijzigen

1. Indien dit nog niet gebeurd is, activeer de rekeningfunctie.
  2. Druk op F5 om het tabblad FICHE te activeren.
  3. Zoek de te wijzigen rekening met de informatiebalk.
  4. Voer uw wijzigingen in door gebruik te maken van de sneltoetsen.
  5. Klik op  om uw wijzigingen te bewaren.

laat toe het aanmaken te onderbreken zonder de fiche te verlaten : de gegevens worden dan niet bewaard.

Er wordt geen enkele knop getoond in de commandobalk zolang u geen veld aanpast.