Het is niet de bedoeling om hier de functionaliteiten en shortcuts die eigen zijn aan de Windows omgeving te beschrijven. Hiervoor verwijzen wij naar de met uw computer geleverde documentatie.
U wordt geacht vertrouwd te zijn met de basisprincipes van de Windows omgeving. WinBooks is overigens een 100% Windows product dat de zeden en gewoontes van de Windows omgeving naleeft : een menu BESTAND, een menu BEWERKEN dat de handelingen op het klembord groepeert, een menu VENSTER om tussen geopende vensters te switchen en tenslotte een menu HELP voor de online help.
Om het invoerwerk te vergemakkelijken en de boekhoudwerkelijkheid beter weer te geven, hebben we echter een aantal aanpassingen doorgevoerd. Zo werd het menu DOSSIER als eerste geplaatst en laat de toets RETURN of ENTER bij het invoeren van een rekening of van een dagboek toe naar het volgende veld te gaan (in Windows gebruikt u hiervoor de toets TAB). Bij het boeken in WinBooks geven de toetsen TAB en RETURN meestal hetzelfde resultaat.

Wat wilt u doen ?