Klik op de rechter pijlknop worddav7a9ae0d157d6713ea952e5ead9c88323.pngof op de knop Page Down als alle artikelen geselecteerd zijn :

Voer het te betalen bedrag in volgens de te gebruiken betaalwijze.

• Indien de klant bijvoorbeeld met bancontact betaalt, druk dan op
    • de corresponderende functietoets F3,
    • klik op de corresponderende knop Bancontact
    • of voer het bedrag in het invoerveld naast de knop Bancontact in.
  • U kan het te betalen bedrag over verschillende betaalwijzen spreiden (vb. 50€ bancontact en de rest cash).

Zodra het bedrag ingevoerd is, gaat het totaal te betalen bedrag van een rode achtergrond over naar een groene achtergrond.

Met de rechterpijlknop worddav7a9ae0d157d6713ea952e5ead9c88323.png of de knop Page Down gaan we nu naar de volgende stap.