Open het menu met andere bewerkingen via de knop Opties in het scherm Raadplegen acties.

De optie Raadpleging van de planning presenteert u onderstaand scherm

In dit scherm kunt u:

• het schema bekijken van een of meer groepen gebruikers, standaard wordt het scherm geopend door de groep van de actieve gebruiker te activeren. U kunt vervolgens andere groepen of andere gebruikers selecteren via de selectievakjes aan de linkerkant van het scherm. De weergave wordt onmiddellijk bijgewerkt.
  • zich per dag of week verplaatsen met de navigatieknoppen of voer de gewenste datum in.
  • een nieuwe afspraak maken, voor een of meer gebruikers tegelijkertijd.

• de inhoud van een actie bekijken. Dit is nu erg snel omdat als je de muisaanwijzer op de afspraak plaatst, je dan een preview in een tooltiptext krijgt. Open met een enkele klik de actie die in het schema wordt weergegeven. Door met de rechtermuisknop te klikken, kunt u ook het bijbehorende actieblad van MS Outlook openen of de planning van een actie verwijderen.
  • Open de weekplanningsweergave van een gebruiker door op de naam van de gebruiker te klikken.