Het icoon in de toolbar geeft u eveneens toegang tot dit scherm.

1. U krijgt hier een overzicht van de planning te zien. U dient de gebruiker (« gevolgd door ») te kiezen.
  2. Kies de week in het navigatie deelvenster
  3. U kan van hieruit een nieuwe actie genereren die automatisch gepland zal worden : zodra u de tijdszone selecteert, wordt een actie aangemaakt.

Opmerkingen :

• Indien het type actie « APPOINTMENT » bestaat, zal de nieuwe actie de instellingen van dit type gebruiken (zie De tabel met de « type historieken» bijwerken).
  • Het is primordiaal dat u de Outlook «fiches » opent vanuit het planningsscherm van het CRM programma, want enkel en alleen in dat geval zullen de wijzigingen in Outlook automatisch getransfereerd worden naar de acties van de CRM.

DUS, BIJ VOORKEUR STEEDS DE OPTIE  gebruiken.

• U kunt algemene instellingen maken (via het menu Bestand> Tabellen> Algemeen> Parameters) om dit planningscherm aan te passen:
    • de parameter CONTACT_PLAN_CAL_STARTHOUR wordt gebruikt om de starttijd te definiëren (standaardwaarde = 8)
    • en CONTACT_PLAN_CAL_ENDHOUR maakt het mogelijk om de eindtijd te definiëren (standaardwaarde is 19)
    • en tegelijkertijd maakt de parameter CRM_GRIDPLAN_HEIGHT het mogelijk om de hoogte van het raster te vergroten. De standaardwaarde is 30 (verhoog deze waarde met kleine stappen, max 5 per keer)
    • en een laatste parameter is CRM_GRIDPLAN_WIDTH (standaard 143), deze laatste is niet zo nuttig om aan te passen