Nadat u een betalingsvoorstel gegenereerd hebt, kunt u het ter controle afdrukken.
Om een betalingsvoorstel af te drukken

1. Genereer een betalingsvoorstel of haal het laatst gegenereerde voorstel op.
  2. Klik op  om de gegevens m.b.t. de afdruk van het voorstel in te vullen :

3. Klik op  om de lijst die afgedrukt zal worden, te bekijken.
  4. Klik in het afdrukvoorbeeld op bovenaan het scherm om de getoonde lijst af te drukken of sluit het venster om naar het betalingsvoorstel terug te komen (en het te wijzigen) en/of de betalingen uit te voeren.