De module E-Commerce PrestaShop laat toe om bepaalde informatie te exporteren vanuit Logistics naar een PrestaShop website.  De geëxporteerde informatie betreft bijvoorbeeld artikelen, specifieke klantenprijzen, artikelfamilies, ... De export van informatie naar PrestaShop vindt eenvoudig plaats via een knop in de artikelfiche of via de menu Bewerkingen die toelaat om alles in één keer te versturen.

Het is eveneens mogelijk om de bestellingen die via de website van PrestaShop werden geplaatst rechtstreeks in Logistics te recupereren, evenals de statusveranderingen van de bestellingen.  De import van de webbestellingen in Logistics gebeurt eenvoudigweg via de menu Bewerkingen (zonder installatie van de webservices).  Een andere mogelijkheid, die wel de installatie van de webservices vereist, laat toe om de webbestellingen rechtstreeks en zonder interventie van de gebruiker in Logistics te ontvangen.

Beschikbare functionaliteiten bij Logistics

Artikel

Bovenaan de pagina

Prijzen

Bovenaan de pagina

Accounting. - Analytisch

Bovenaan de pagina

Nota

Bovenaan de pagina

PrestaShop

Bovenaan de pagina

Stock

Bovenaan de pagina

Samenstelling

Bovenaan de pagina

Analytisch

Bovenaan de pagina

Klant

Bovenaan de pagina

Contacten

Bovenaan de pagina

Bestelling