De registratieprocedure voor een boekhoudkantoorversie is nagenoeg dezelfde als die voor mono- en multi-dossier-versies. Hier geven we dan ook enkel de verschillen. Zodra u uw serienummer invoert, weet WinBooks dat het om een boekhoudkantoorversie gaat. U dient onderstaande aanvullende informatie in te vullen.

Om onmiddellijk een dossier aan te maken met de gegevens van uw klanten klik op

en sluit het venster van de registratie om naar het hoofdmenu terug te keren. Op die manier kunt u één of meer dossiers aanmaken en alle functies van het programma gebruiken maar wel voor een beperkte tijd. Het invoeren van de boekhoudkundige documenten na de tijdslimiet wordt door WinBooks geweigerd zolang de registratie niet definitief werd uitgevoerd.

Naam boekhoudkantoor

Voer de naam van uw boekhoudkantoor in, zoals die u bij bestelling doorgegeven werd.

Zorg ervoor dat u het met de grootste zorg invult, met respect voor hoofdletters / kleine letters, spaties, tekens met accenten, ...

Versie

Het versienummer van WinBooks is reeds ingevuld.

Modules

Voer de string van de modules in, zoals die u bij bestelling doorgegeven werd.

Installatiecode

In geval van een boekhoudkantoorversie dient u hier de installatiecode van de eigenlijke licentie in te voeren. Deze werd u bij bestelling doorgegeven.

In geval van een mono- of multi-dossier-versie wordt deze installatiecode bij het aanmaken van het dossier gevraagd.

Bij het openen van een dossier wordt u er in een bericht aan herinnerd dat deze licentie is gereserveerd voor medewerkers van de het boekhoudkantoor.