Vanuit het afdrukscherm Overzichten - Boekhouding - Officiële documenten kan de gebruiker de verschillende officiële documenten exporteren naar WinBooks Connect.

Hoe verloopt deze export?

Ter herinnering, de Connect-applicatie is een extra module van het WinBooks-gamma en vereist de aanschaf van de module Virtual Invoice.

Selecteer en bereken het gewenste officiële document.

Met twee nieuwe knoppen  kunt u het gewenste document naar de Connect-applicatie van uw klant sturen.

De export van officiële documenten kan gebeuren in pdf- en/of xml-formaat.

Klik op of op .

Naam document

Voer in dit veld de naam in van het document dat u naar de Connect-applicatie wilt sturen.

Dossier

Geef aan in welk 'Dossier' = 'Map' het document moet worden geïntegreerd in de Connect-applicatie.

Sleutelwoorden

Geef een mogelijk sleutelwoord op om te zoeken naar documenten in de Connect-applicatie.

Taken

Selecteer een mogelijke taak die door uw klant is toegewezen vanuit de Connect-applicatie om deze toe te voegen aan het document dat u verzendt. Klik op  om deze taak af te sluiten in de Connect-applicatie.

Nota's

Maak de verzending van uw document compleet met een eventuele nota ter attentie van uw klant.

Klik op  om uw officiële document naar de Connect-applicatie te sturen.

De hierboven beschreven procedure is hetzelfde voor de andere officiële documenten.