Het scherm met de licentie-informatie bestaat uit verschillende tabbladen: Licentie, Modules, Login, Bijlagen en Historiek.

Het hierboven getoonde tabblad 'Modules' toont de verschillende modules die zijn geactiveerd in uw WinBooks on Web-licentie.

Verwar de modules op het niveau van uw licentie niet met de modules die geactiveerd zijn op het niveau van uw boekhouddossier. Een bedrijf dat meerdere dossiers beheert, zou bijvoorbeeld heel goed kunnen beslissen om de analytische module die aanwezig is op het niveau van zijn licentie in het ene dossier te activeren en niet in een ander.

Licentie-informatie

De inhoud van de licentie-informatie van de verschillende tabbladen kan niet worden gewijzigd. Het wordt alleen ter informatie weergegeven.